Fadderbarn

Det är så många barn i världen som av olika anledningar far mycket illa och det var det som gjorde att jag för ett par år sedan beslutade mig för att skaffa ett fadderbarn via PLAN.

Efter lite researcharbete på nätet angående vilken hjälporganisation jag skulle välja, så valde jag till slut PLAN. Jag ansökte och lät slumpen avgöra i vilken världsdel, kön etc. det skulle bli.  Efter ett litet tag kom ett brev och jag kan lova att det var med spänning jag öppnade det.

Jag är sedan drygt sex år tillbaka barnfadder till en liten kille i Lima, Peru. Tack vare Plan International som har personal på plats i Lima, så får jag bra information om vad det gör i sitt lokala arbete för att bygga upp ett hållbart samhälle och om vår lilla kille. Vad gör jag mer som fadder förutom att jag månadsvis betalar en slant? Jo, jag skriver brev, skickar foton och försöker lära mig mer om Peru. Eftersom jag även gillar att resa, så hoppas jag att jag i framtiden ska kunna åka med på en fadderresa via PLAN.

Är du intresserad?

Skulle du också vilja skaffa ett fadderbarn via PLAN? Klicka då på länken nedan ”Bli fadder” och fyll i formuläret hos PLAN Sverige.

Bli fadder