Om mig

Annelie

Välkommen till Fru Ternefors hörna! Här bloggar jag när tid finns om det som engagerar och berör mig som mest min vardag. Områden som t.e.x. medmänsklighet, humanism, men även om resor och favoritön Kreta.

Vem är Fru Ternefors, när hon inte bloggar?  Jo, jag heter Annelie Karlén Ternefors och bor i Västervik tillsammans med min man. Till vardags arbetar jag som HR-generalist på Västerviks Bostads AB. Vilket innebär att jag arbetar med personal-, löne- och utbildningsadministration, utveckling av HR-stöd, personalekonomi med avstämningar, analys och statistik e.t.c. Något som ligger mig varmt om hjärtat är arbetsrätt, arbetsmiljö och utvecklings- och förbättringsarbeten. 

När jag inte arbetar försöker jag att att röra på mig.  Allra helst ute i skog och mark där jag gillar att vandra utmed vandringsleder. Dansa zumba, yoga, släktforska, fotografera, umgås med vänner över en god bit mat och att resa är lite annat som jag sysslar med.

Gillar du Kreta, så kommer du kommer du kanske att hitta ett och annat tips på boende, utflyktsmål och vandringsleder. Du kommer också att hitta ett och annat vackert foto därifrån,  eller från andra resor jag har gjort.

/Annelie

Verifierad av MonsterInsights